01.05.2023.

11:51

Foto: Informer

Zabava

EKSKLUZIVNI PAPARACO! MONIKA BELUČI I TIM BARTON U LUKSUZNOM HOTELU U PARIZU: Strasni poljupci naočigled svih! (VIDEO)

Vest da su slavna italijanska glumica Monika Beluči i proslavljeni američki reditelj Tim Barton u vezi odjeknula je kao bomba, ali otkako su fotografije prisnih poljubaca osvanule u medijima krajem februara, o ovom intrigantnom paru i njihovom odnosu ne zna se mnogo. 

S tim u vezi, jedna od najlepših žena sveta i ekscentrični reditelj sinoć su uhvaćeni u Parizu, u luksuznom hotelu "Costes", kako kraj kamina uživaju u romantičnoj večeri, te razmenjuju nežnosti naočigled svih prisutnih. 

Informer

Monika Beluči i Tim Barton u Parizu

Monika je obučena u crno od glave do pete, pomalo opijena, u društvu svog izabranika napustila restoran nešto posle ponoći, a kako prenosi naš izvor, odbila je da se fotografiše sa brojnim obožavaocima koji su se sinoć našli na istom mestu.

Podsetimo, fotografije sa romantične šetnje najslavnije italijanke i Tima Bartona izazvale su ogromnu pažnju javnosti. Upoznali su se pre 16 godina, a emocije su se javila nakon filmskog festivala u Lionu u oktobru 2022. Monika, koja je bila počasni gost festivala, uručila je šest godina starijem Timu nagradu za životno delo. Za njega mnogi kažu da je čudak, a zbog razlike u njihovom fizičkom izgledu mogli su se pročitati komentari poput "lepotica i zver".