03.05.2023.

10:35

Foto: EPAIMAGES

Zabava

RAZVODI SE KEVIN KOSTNER! Rasturao je tuđe brakove, a sada je i njegovom došao kraj!

Supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, podnela je zahtev za razvod nakon 18 godina braka.

Do razlaza je navodno došlo zbog "nepomirljivih razlika", a Baumgartnerova je zatražila zajedničko starateljstvo nad njihovom decom - Kejdenom, Hejsom i Grejs.

Kostner je u utorak podneo odgovor na razvod, te je i on zatražio zajedničko staratelčjstvo nad njihovom decom. Slavni 68-godišnji glumac i 49-godišnja manekenka i modna dizajnerka, započeli su vezu 2000. godine, a venčali su se na Kostnerovom ranču u Aspenu u Koloradu 2004. godine

Informer

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner

- Pojavile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele do toga da gospodin Kostner s velikom tugom mora da učestvuje u razvodu braka - stoji u izjavi Kostnerovog portparola, koji je dalje rekao: 

- Tražimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovo teško vreme - zaključuje se u saopštenju.

Informer

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner

Kostner je prethodno bio u braku sa Sindi Silvom od 1978. do 1994. i imaju troje dece - Eni, Lili i Joea. Glumac, takođe, ima sina Lijama Kostnera s Bridžet Runi, s kojom se zabavljao nakon razlaza sa Silvom.

Informer

Kevin Kostner

Kostner trenutno režira i glumi u "Horizontu", filmskoj vestern seriji koja se sastoji od četiri odvojena filma koji će biti objavljeni u razmaku od tri meseca.

Svaki film traje skoro tri sata, a nakon četverostrukog izdanja, "Horizont" će biti podeljen u televizijsku seriju, dok će svaka epizoda imati 42 minute.