03.05.2023.

12:37

Foto: EPAIMAGES

Zabava

BRIGA NAS JE HOĆEŠ LI PONOVO GLUMITI, SAMO DA SI DOBRO: Džejmi Foks treću nedelju u bolnici!

Glumac Džejmi Foks provodi već treću nedelju  u bolnici, a njegovi najbliži kažu "da su mu potrebne sve molitve i dobre želje njegovih obožavalaca".

Iako je njegovo tačno zdravstveno stanje trenutno strogo čuvana tajna, koju njegova obitelj ne želi da otkrije, Foksova ćerka Korin je objavila da je njen otac pretrpeo određenu "medicinsku komplikaciju". Porodica je, takođe, izjavila da je Džejmi sada "na putu prema oporavku", iako nisu otkrili od kakvog zdravstvenog problema pati.

Informer

Džejmi Foks

- Želeli smo da podelimo da je moj otac Džejmi Foks doživeo medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom lekara i odgovarajućom negom, već je na putu prema oporavku. Znamo koliko ga volite i cenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog razdoblja. Šaljemo vam puno ljubavi - napisali su na Instagramu članovi porodice slavnog glumca.

- Nije nas briga ako nikada više ne otpevaš ni jednu strofu, daš još jedan intervju ili glumiš u još jednom filmu. Samo želimo da si zdrav i da si dobro - stoji u jednom od komentara ispod poslednjeg objavljenog videa Džejmija Foksa.

Informer

Džejmi Foks

Još uvek nije poznato kada će Džejmi Foks biti pušten iz bolnice i vratiti se na filmski set. Naime, njegov poslednji projekat je bio film "Back in Action", a nakon što se razboleo, dvojnici (dubleri) viđeni su kako zamenjuju 55-godišnjaka na setu.