03.05.2023.

13:04

Foto: EPAIMAGES

Zabava

ORLANDO BLUM DOBIO SIĆU ZA FILM KOJI JE ZGRNUO MILIJARDE: Šokantno priznanje o trilogiji "GOSPODAR PRSTENOVA"

"Gospodar prstenova" jedna je od najuspešnijih franšiza svih vremena s ukupnom zaradom od 2.9 milijardi dolara, stoga bi bilo logično pretpostaviti da su i glumci iz trilogije zaradili popriličnu svotu novca.

Međutim, Orlando Blum, koji je glumio lik vilenjaka Legolasa, u intervjuu s Hauardom Sternom otkrio je kako njegov honorar nije ni blizu te cifre, te da nije reč čak ni o milionskom iznosu. No, koliko je Orlando zaista zaradio?

Informer

Orlando Blum

Autralijski glumac je u intervjuu priznao da je angažovan za ulogu u filmu "dok je još bio niko", što je razlog njegovog, za holivudske standardne, skromnog honorara.

- Ništa nisam dobio - rekao je voditelju, otkrivši da je njegov honorar iznosio 175.000 dolara, te da je reč o ukupnoj zaradi za sva tri filma.

Informer

Orlando Blum

Podsetimo, Legolas je bio jedna od Blumovih prvih velikih glumačkih uloga koja mu je pomogla da se istakne u Holivudu, koja je s vremenom postala izuzetno uspešna.

Dakle, iako nije odneo kući veliki novac, on je priznao da je bilo vredno toga, te da bi ponovio sve, čak i za manje novca.

- Najveći dar mog života. Učinio bih to opet za upola manje novca - izjavio je Orlando Blum.

Informer