06.05.2023.

10:53

Foto: EPAIMAGES

Zabava

SIN MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA SLAVI ROĐENDAN NA DAN KRUNISANJA: Maleni princ ostao u Americi, od Čarlsa IZOSTALA ČESTITKA!

Arči Harison Mauntbaten - Vindsor ili jednostavno Arči, sin Megan Markl i princa Harija, danas, na dan dedinog krunisanja u Londonu, slavi četvrti rođendan. Njegov otac, otputovao je u Evropu, a njega u Kaliforniji čuva mama koja je rođendansku proslavu organizovala sutra, kako bi s celom porodice - mamom, tatom i sestricom - duvao svećice na torti i otvorio rođendanske darove.

Informer

Princ Hari, Megan Markl

Princ Hari je, naime, u London stigao juče komercijalnim letom "American Airlinesa", a u svojoj domovini ostaće manje od 24 sata. Kako se očekuje princ Hari se već danas vraća svojoj porodici u Montesito, jer na krunisanju svoga oca, kralja Čarlsa III, nema nikakvu formalnu i protokolarnu dužnost, jer više nije član kraljevske porodice i nema pravo ni na kakve privilegije i počasti. Zbog toga je zamoljen da se u Vestminsterskoj opatiji pojavi u dnevnom odelu, a ne u svečanoj vojnoj uniformi kakve će nositi učesnici svečane krunidbene povorke od Bakingamske palate do Vestminstera. U zbornoj crkvi njegovo će mesto, pak, biti uz sestričine, princeze Eugeniju i Beatrisu.

Informer

Princ Hari, Megan Markl

Zbog zategnutih odnosa u porodici maleni Arči ove godine još nije dobio nijednu čestitku od svoje rodbine iz Velike Britanije, niti od dede Čarlsa, niti od strica Vilijama i strine Kejt Midlton. Arči se sa svojim roditeljima iz Velike Britanije preselio u Los Anđeles u Kaliforniji u januaru 2020, gde žive na elitnoj adresi u kalifornijskom gradiću Montesito.

Informer