08.05.2023.

15:08

Foto: EPAIMAGES

Zabava

BRITNI SPIRS JE MRTVA?! Mrežama se širi JEZIV SNIMAK, obožavaoci ZABRINUTI!

Britni Spirs jedna je od najvećih pop zvezda u proteklih 25 godina. Međutim, njen uspon nije bio bez izazova. Suočila se s intenzivnim napadima paparaca i često je kritikovana zbog svog javnog ponašanja, uključujući njene odnose s drugim slavnim osobama i njenu borbu sa zavisnošću. Takođe, 2007. je doživela nervni slom, koji je uključivao brijanje glave i napad na paparaca kišobranom.

Godinama nakon njenog sloma, Britni Spirs je stavljena pod starateljstvo, pravni aranžman koji drugoj osobi ili entitetu daje kontrolu nad finansijskim i lilnim poslovima pojedinca. U slučaju Spirsove, njen otac, Džejmi, imenovan je njenim starateljem i od tada ima kontrolu nad njenim finansijama i ličnim odlukama.

Sam konzervatorijum je izvor kontroverzi i zabrinutosti za mnoge obožavaoce Britni Spirs, koji veruju da se prema njoj nepravedno postupa i da su joj povređena ljudska prava.

Poslednjih je godina pokret "Free Britney" dobio na popularnosti, a pristalice navedenog pokreta pozivaju da se prekine tzv. "starateljstvo" i da se pop zvezdi dopusti da živi život kako želi.

Informer

Britni Spirs

Naime, u novembru 2021. konačno je oslobođena svog nadzorništva, no postoji teorija zavere da Britni koju smo viđali u poslednje vreme zapravo nije ona.

Viralni TikTok koji se deli na više platformi društvenih mreža i prikazuje snimak pevačicinog plesa koji se čini vrlo sumnjivim.

- Ovo je plavooka osoba s filterom Britni - napisala je.

Iako ovo zvuči kao suluda teorija zavere, u Holivudu postoji toliko mnogo neverovatnih teorija zavere koje uključuju slavne osobe da je teško ne biti barem zaintrigiran tom idejom.

Informer

Britni Spirs

Mnogi su se u komentarima složili, a konstatovali su da se već dugo nisu osećali kao da je u pitanju "prava" Britni Spirs.

- Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa - rekla je jedna osoba u komentarima.