09.05.2023.

20:24

Foto: Blic tv

Zabava

PRATITE EVROVIZIJU IZ MINUTA U MINUT NA BLIC TV: Luk Blek poručio: Nastup posvećujem Srbiji


Specijalna emisija povodom najvećeg muzičkog takmičenja u Evropi, koju možete gledati uživo sutra od 20:50h na kanalu 115, osvrnuće se na prethodne predstavnike, najzanimljivije trenutke u vezi Evrovizije, ali takođe donosi i najsvežije informacije i detalje iz Liverpula gde se ove godine održava Evrovizija.

Informer

Luk Blek


- Atmosfera postaje sve bolje i bolja, u smislu da sam sve više i više sigurniji u nastup. Nastup posvećujem Srbiji - rekao je kratko Luka pre izlaska na generalnu probu.

Samo na Blic televiziji, kroz tri sata živog programa, vodiće vas Sofija Spasojević, a prvo polufinalno veče naša ekipa pratiće u društvu specijalnih gostiju u studiju. Bivši srpski predstavnici na Evroviziji pričaće o svojim iskustvima na ovom muzičkom takmičenju, specijalna uključenja sa više lokacija, prognoze analitičara...

U emisiji vam takođe predstavljamo Luku iz potpuno drugačijeg ugla, vodimo vas u njegov rodni grad, o njemu pričaju njegove komšije, nastavnici… Ne propustite specijalnu emisiju posvećenu Evroviziji, uživo na Blic televiziji, sutra od 20.50h na MTS operateru, kanal 115.