10.05.2023.

17:15

Foto: EPAIMAGES

Zabava

KAKO JE ROBERT DE NIRO SAZNAO DA MU JE OTAC HOMOSEKSUALAC? Sočni detalji PORODIČNE TAJNE skrivane godinama!

Slavni glumac Robert De Niro naširoko je poznat po svojim filmovima, no postoji deo glumčevog života koji je decenijama držao u tajnosti, a u pitanju je njegov odnos sa ocem, Robertom De Nirom starijim.

Naime, otac holivudske legende je bio umetnik i homoseksualac, a svoje opredeljenje je držao u tajnosti.

Uprkos tome što je bio renomirani slikar i trgovac umetninama, dok je beležio trijumfe u profesionalnom životu, privatno se borio da pomiri svoje umetničke strasti sa ličnim, posebno svojom seksualnošću.

Informer

Robert De Niro

U svojoj knjizi "Stvari koje bih voleo da znam: Razmišljanja o životu“, Robert De Niro stariji je pisao o krivici koju je osećao zbog svoje homoseksualnosti, što mu je, kako je rekao, uništavalo život. Borio se da se pomiri sa osećanjima i u svom dnevniku je opisao strah i nelagodu koji su ga pratili, kao i svoju želju za prihvatanjem.

Dvostruki oskarovac, njegov sin, nije bio svestan borbe svoga oca, i danas otvoreno govori o tome, a kako kaže, voleo bi da je sa njim o tome više razgovara.

- Voleo bih da smo o tome pričali mnogo više - rekao je De Niro.

Informer

Robert De Niro

Glumac je imao složen odnos sa svojim ocem. Rastao se od svoje supruge, majke Roberta De Nira Jr., kada je glumac imao samo dve godine, ali par se zvanično razveo tek deceniju kasnije, kada je De Niro Jr. imao 12 godina. Uprkos razdvojenosti roditelja, smatrao je njegov otac bio dobar tata i opisao ga kao oca punog ljubavi i odanosti koji je uvek bio prisutan u njegovom životu.

De Niro je istakao da kao dečaj nije shvatao muke svog oca zbog njegovog seksualnog opredeljenja, već mu je tek kasnije, kao odrasloj osobi, majka to nagovestila, doduše na neodređen i dvosmlen način. To otkriće ga je, tada, zbunilo, ali je prihvatio i sa time nastavio da živi. 

Informer