11.05.2023.

15:02

Foto: EPAIMAGES

Zabava

IMAM RAK PLUĆA I TUMOR NA JETRI! Zvezda filma "Roki" u JEZIVOJ ISPOVESTI progovorio o borbi za život: KRIVI SU STEROIDI!

Slavni švedski glumac Dolf Lundgren otkrio je u intervjuu, koji je nedavno dao, da se već osam godina bori s karcinomom.

Lundgren je Ispričao da mu je rak pluća prvi put dijagnostifikovan 2015. godine, te da je nakon izlečenja bio u remisiji, ali se rak vratio 2020. godine. Dodao je da mu je jedan lekar, tada, rekao da mu je preostalo svega dve do tri godine života.

Informer

Dolf Lundgren

Otišao je po drugo mišljenje, a terapija koju sada dobija rezultirala je smanjenjem tumora.

U isečku intervjua, odeven u bolničku haljinu, govorio je dan nakon operacije.

- Izvadili su jedan tumor, zatim su izvadili još dva koja su našli i još tri mala. Nadam se da je sve očišćeno, ako umre, umro je (if it dies, it dies) - rekao je Dolf.

Lundgren je, tada, podsetio na nezaboravni citat iz filma "Rocky 4", snimljenog 1985. godine, izrečen nakon što je njegov lik Ivan Drago ubio Apola Krida tokom njihove egzibicioneone borbe.

Ispričao je kako je 2020. saznao da mu se rak vratio.

- Bio sam u Švedskoj i imao sam neku vrstu povratka kiseline, nisam znao što je to, pa sam otišao na magnetsku rezonancu. Otkrili su da na tom području još uvek ima nekoliko tumora.

- Pronašli su jedan tumor na jetri, baš sam bio sj****. TIh dana počeo sam da razmišljam da se događa nešto ozbiljno. Hirurg me je nazvao i rekao mi da je naraslo, da je preveliko, veličine malog limuna. Pitao sam ga koliko mi je ostalo, čini mi se da je rekao dve do tri godine. Po glasu sam shvatio da misli i manje - rekao je Lundgren.

Dolf je zaključio da je korišćenje steroida zasigurno uticalo na njegovo zdravlje.