11.05.2023.

17:27

Foto: EPAIMAGES

Zabava

NAJPRSATIJA GLUMICA HOLIVUDA PRIZNALA: 25 godina kasnije, još uvek ŽELE DA VIDE MOJE GRUDI!

Britanska manekenka i glumica Keli Bruk priznala je ovih dana da je jako polaskana što obožavaoci još uvek pretražuju fotografije njenih poznatih oblina, iako je od početka karijere prošlo već 25 godina.

Danas 43-godišnja Keli otkrila je da i dalje dobija zahteve za fotografije u bikinijima i toplesu, uprkos tome što je karijeru modela ostavila iza sebe i postala radijska voditeljka. Manekenstvom je počela da se bavi nakon što je sa samo 16 godina pobedila na jednom takmičenju lepote, nakon čega je krasila naslovnice brojnih časopisa, uključujući "Loaded", "FHM" i "GQ", no fotografije njenih raskošnih oblina, koje su joj postale zaštitni znak, danas se mogu videti samo na Instagramu.

Informer

Keli Bruk

Keli je priznala da je zadovoljna što njene fotografije još uvek dobijaju veliku pažnju, te je ponosno izjavila da nikada ne obrađuje one koje postavlja na društvene mreže.

- Jedine poruke koje dobijam su "Keli, zašto objavljuješ slike svog vrta? Želimo da vidimo tvoje s*se!" Dobijam takve stvari, na šta se samo nasmejem. Mislim da sam zahvalna što neko želi da ih vidi. Kad pređeš 40 godina, postaneš zahvalniji - izjavila je za "The Sun".

Informer

Keli Bruk

Keli je progovorila i o tome kako je s godinama postala samouverenija, priznavši da joj je sada seks najbolji u životu sa njenim deset meseci mlađim suprugom, italijanskim modelom Džeremijem Parisijem. Kaže i da joj samopouzdanje poraslo zbog promene načina života, što uključuje više vežbanja i zdraviju ishranu.