13.05.2023.

18:07

Foto: printscreen/instagram

Zabava

ISPLIVAO SNIMAK IZ BEKSTEJDŽA NA KOME POKAZUJU DVOGLAVOG ORLA: Albanci na "Evroviziji" NE PRESTAJU DA PROVOCIRAJU!

Albanska predstavnica Albina Kelmendi, inače rođena u Srbiji, u Peći, plasirala se u finale "Evrovizije", a večeras će nastupiti pod rednim brojem 10.

Kontroverzna pevačica, pre nekoliko dana se našla u centru pažnje, kada je na pres konferenciji izjavila da su Kosovo i Albanija brat i sestra, te da im je takozvana Velika Albanija - majka

No, besramnom ponašanju tu nije kraj, pa je na njenom Instagram profilu objavljen video-zapis na kome Albina i još jedna članica njenog tima rukama pokazuju "orla", simbol upravo Velike Albanije.

Snimak prati rečenica na albanskom "Poželite nam sreću večeras".

Podsetimo, nakon što je završeno drugo polufinalno veče "Evrovizije", takmičari koji su prošli u finale, odgovarali su na pitanja novinara na konferenciji za medije, a među njima su bili i Albina i Familija Keljmendi. 

Informer

Albina i Familija Kelmendi

Jedno od pitanja novinara glasilo je: "Tvoja porodica ne predstavlja samo Albaniju nego i Kosovo. Kako tvoj grad na Kosovu proživljava ovaj trenutak sa tobom?", na šta je Aljbina odogovorila:

- Mi smo ista krv, iste nacionalnosti, Kosovo i Albanija su kao brat i sestra, i imamo majku koja je Velika Albanija i verujem da su veoma uzbuđeni, već smo videli svu ljubav i podršku koju su nam davali ovih dana. Ne znam sta se zaista dešava tamo, ali nadam se da ćemo ih sve videti kada se vratimo tamo.