14.05.2023.

07:20

Foto: EPAIMAGES

Zabava

DEMI MUR OTKRILA RAZLOG RAZVODA OD BRUSA VILISA: Retko koja bi žena to danas trpela!

Brus Vilis i Demi Mur razvod, koji je dogodilo 2000. godine, nikada nisu želeli preterano  dakomenatišu. Ipak, jedno nisu mogi da prevaziđu. Holuvudski glumci bili u braku od 1987. do 2000. godine i sada su sjajni prijatelji, ali u vreme razvoda to nije bilo tako.

Informer

Demi Mur

Naime, kako su odmah bili spremni da osnuju porodicu, Demi zatrudnela samo 4 meseca nakon što su se upoznali, tačnije - prve bračne noći. Imaju 3 ćerke — Rumer, Skaut i Talulu. Ubrzo nakon toga, kada je Murova odlučila da se vrati na posao, Brus je imao drugačije ideje.

Demi je bila spremna da se vrati na veliko platno, ali Brus je imao drugačije mišljenje. Želeo je da ostane kod kuće i bude majka sa punim radnim vremenom, govoreći: „Ovo nikada neće uspeti ako budeš radila. Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo je počela da radi. Napisala je u knjizi da je bila izmučena — da je on bio previše „naporan“ i da ju je kontrolisao, a ona je bila „buntovnica koja se nije dala“.

Informer

Brus Vilis

Brus joj je otežavao, insistirajući da ne mogu i da rade i da budu roditelji. Demi je pokušala to da izvede odvodeći svoju ćerku na set filma i stalno prilagođavajući svoj raspored kako bi se prilagodila rasporedu svog muža. Na kraju, Brus je odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je dobijala.

Glumica se priseća: „Želeo je porodicu, ali je takođe žudeo za uzbuđenjem. U suštini, hteo je da radi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite u sve to slavnu ličnost i novac. Matematika je jednostavna." A šta god je želeo, uključivalo je i odlazak u krevet sa drugim ženama. Barem je tako sumnjala Demi Mur. Mislila je da je Brus Vilis vara sa Džanuari Džons.

Informer