15.05.2023.

16:47

Foto: printscreen instagram

Zabava

ZAVISNICA OD S*KSA KOJA JE IZMISLILA DA JE BILA ZLOSTAVLJANA KAO DETE: Stiže dokumentarac o PLAVUŠI koja se zbog PARA udala za DEDU!

Potraga za slavom i bogatstvom, Ane Nikole Smit dovela je do zavisnosti, tragične smrti njenog 20-godišnjeg sina, samo tri dana nakon rođenja njene ćerke i naposletku, njenog vlastitog fatalnog predoziranja u dobi od 39 godina.

Na svetske naslovnice dospela je jer se 1994. udala za 89-godišnjeg milijardera, naftnog tajkuna Džeja Haurda Maršala, i nakon njegove smrti 13 meseci kasnije tražila je svoje bogatstvo na sudu. Za života se svašta pisalo o bujnoj lepotici, a sada se priprema novi Netfliksov dokumentarac - "Anna Nicole Smith: You Don‘t Know Me", britanski "The Sun" opisuje kako je bitka s drogom manekenku pretvorila u "manipulativno, egoistično čudovište" koje je Maršala koristilo "kao bankomat", te da je izmislila zlostavljanje u detinjstvu jer "tužne priče donose novac".

Ovaj novi Netfliksov projekt sadrži intervjue s njenom porodicom, prijateljima i zaposlenima, plus arhivske snimke njene pokojne mame Virdži. 

 - Volela je da bude u središtu pažnje. Otišli bismo u trgovački centar i iza nas bi hodalo 50 muškaraca i dečaka - izjavila je njena majka Virdži. Sa 17 godina udala se za lokalnog mladića Bilija Vejna Smita, no ispričala je da je on "ljubomoran" i da ju je zaključao u njihov dom dok je odlazio na posao. Pobegla je iz tog braka kada je sin Daniel, rođen 1986, imao šest meseci, preselila se u Hjuston i otišla je na audiciju u striptiz klubu u kojem su, kaže prijateljica, milioneri uguravali stotine dolara devojkama u tange.

Upravo u to vreme, 1991. u striptiz klubu tada 24-godišnja Smitova prvi put je zaplesala za udovca i naftnog milijardera Džeja Hauarda Maršala, koji je tada imao 86 godina. Počeo ju je obasipati skupim poklonima, uključujući vilu sa šest spavaćih soba sa štalama, košarkaškim igralištem, bazenom i kućom za goste. Dve godine ju je molio da se uda za njega, no ona je to odbijala, rekavši da prvo želi steći ime kako bi sprečila ljude da je nazivaju sponzorušom. Konačno je stekla slavu kada ju je urednica "Playboya" Marilin Grabovski pozvala na snimanje u Los Anđeles.

 - Imala je nezasitan apetit za seksom - tvrdi prijateljica Misi. Poput Marilin Monro koju je obožavala, Ana je bila opsednuta ocem kojeg nikad nije upoznala, Eugeneom Hoganom.

Ostavši bez novca, potpisala je ugovor za TV rijaliti šou za E!, "The Anna Nicole Smith Show". Razvila je poremećaj ishrane, pa je potpisala i ugovor s kompanijom za dijetu Trimspa, često hranivši se danima i živeći na tabletama za mršavljenje i lekovima. Onda je usledio i intervju u kojem je Smit tvrdila da je pobegla od kuće nakon što je više puta bila silovana i pretučena.

Bila sam šokirana kada sam čula taj njen intervju jer sam znala da to nije bilo njeno detinjstvo. To je bilo moje detinjstvo, tačno onako kako sam joj ga ispričala - otkrila je prijateljica. Brat Ane Nicol Smit, Donald kaže da je njihova mama Virdži bila "slatka osoba puna ljubavi" koja nikada nije zlostavljala njegovu sestru.

- Jednom sam je pitala zašto govori takve laži. Odgovorila mi je da bi volela kada bi razumeli da zarađuje više pričajući tužne priče nego što zarađuje pričajući dobre priče - govori u arhivskom snimku njena majka Virdži, prenosi "The Sun".

Tagovi:
Starleta Holivud Plejboj ana nikol smit džet set Traffic bost