17.05.2023.

17:26

Foto: printscreen

Zabava

PRINCEZU DAJANU JE IDENTIČNA JURNJAVA KOŠTALA ŽIVOTA! Princ Hari i Megan Markl akteri zamalo KATASTROFALNE nesreće!

Princ Hari, njegova supruga Megan i njena majka učestvovali su u "skoro katastrofalnoj" jurnjavi automobilima, nakon što su otkrili da ih prate paparaci, kazao je njegov portparol.

Incident, koji se dogodio nešto više od nedelju dana nakon što je Hari prisustvovao krunisanju svog oca kralja Čarlsa III u Londonu, ima užasne sličnosti sa načinom na koji je Harijeva majka, princeza Dajana, umrla kasnih 1990-ih u Parizu.

Informer

Princ Hari i Megan Markl

Neki mediji krivili su upravo neprimereno ponašanje paparaca koji su jurili automobil Dajane i Dodija Fajeda kao uzrok fatalne nesreće.

Podsetimo, Dajana njen tadašnji verenik 31. avgusta 1997. godine, nakon večere u pariskom hotelu "Ritz" otišli su u večernji izlazak Dajaninim mercedesom.

Informer

Princeza Dajana

Automobil je velikom brzinom ušao u tunel Alma i udario je u zid, pri čemu su na mestu poginuli vozač Henri Paul i Dodi, a Dajana je umrla 4 sata kasnije u bolnici. Jedini preživeli je Dodijev telohranitelj, Trevor Ris Džons.

Dr. Bruno Rion je u 4 sata posle ponoći objavio da je princeza umrla od unutrašnjeg krvarenja uzrokovanog teškim povredama grudnog koša, pluća i glave. 

Informer

Princeza Dajana

Smrt Dajane i Dodija do danas ostaje obavijena velom tajne i nakon više od 20 godina. Prvi optuženi bili su upravo paparaci koji su ih u stopu pratili i nisu im pomogli nakon nesreće već su nastavili da fotografišu.

Nakon toga sumnja je pala na vozača koji je navodno bio pijan. Takođe, u javnosti je glavni osumnjičeni i britanska obaveštajna služba kojoj nije odgovarala veza princeze sa muslimanom. 
 

Informer