17.05.2023.

19:14

Foto: EPAIMAGES

Zabava

KANJEOVA NOVA ŽENA GOLIH GRUDI I SA KRSTOM NA ZADNJICI! Bjanka Censori KAO OD MAJKE ROĐENA (FOTO)

Nova supruga muzičara i dizajnera Kanjea VestaBjanca Censori pozirala je za njegov brend "Yeezy" i to gotovo potpuno gola. Bjancin celi autfit bio je napravljen od lepljive trake za telo, od čizama koje su sezale do iznad kolena, pa sve do "majice".

Ipak, Kanjeove obožavaoce je najviše iznenadila činjenica da je Bjancinu stražnjicu odlučio da pokrije samo s komadom trake u obliku krsta. 

Za Bjancu su mnogi komentarisali da građom tela neverovatno podseća na Kim Kardašijan, s kojom je dizajner bio u braku osam godina. Inače, ona je ranije bila zaposlena u njegovoj kompaniji, a venčali su se početkom ove godine. 

Informer

Kim Kardašijan, Kanje Vest

Njihovo je venčanje šokiralo javnost, posebno jer se održalo svega dva meseca nakon zvaničnog razvoda Kanjea i Kim, a odmah su krenuli da pristižu komentari i teorije da je dizajner odabrao Bjancu zbog sličnosti njegovoj bivšoj. 

Inače, Kim je Kanjea ostavila nakon sedam godina braka i četvoro dece, jer više nije znala da se nosi s njegovim problemima i ispadima zbog bipolarnog poremećaja od kojeg boluje godinama. Papire za razvod Kim je potpisala u februaru 2021. godine.

Informer