18.05.2023.

10:46

Foto: EPAIMAGES

Zabava

LAŽLJIVICA MEGAN I PRINC HARI SVE IZMISLILI! Isplivali detalji o "FATALNOJ JURNJAVI PAPARACA", KULA OD KARATA SE RUŠI (VIDEO)

Isplivavaju novi detalji o jučerašnjoj, navodnoj, "skoro pa katastrofalnoj jurnjavi" princa Harija i Megan Markl.

Naime, kako je rekao izvor blizak policiji, za parom niko nije jurio, već su bili praćeni od strane paparaca, što je sasvim normalno za javne ličnosti tog ranga, te da je sam "incident" bio pomalo haotičan, a ne, kako su rekli "skoro pa katastrofalan po život", te da su "mogli da zavše kao Dajana".

U zvaničnom izveštaju policije, uprava Njujorka objavila je saopštenje o incidentu, rekavši da su "pomogli privatnom bezbednosnom timu koji štiti vojvodu i vojvotkinju od Saseksa“, ali nije bilo povreženih, niti uhapšenih. 

Na pitanje da li smatra da su paparaci preterali, taksista koji ih je pokupio ispred policijske stanice u koju su odvedeni kako bi dali izjavu, rekao je da je scena kojoj je prisustvovao nešto na šta su javne ličnosti navikle i da u fotografi, uprkos ogromnoj želji da uslikaju kraljevski par, držali distancu.

Informer

Princ Hari i Megan Markl

- Ne mogu reći da je život bilo kome ugrožen, ličnosti tog profila su navikle da budu okružene hordama policije. Trebalo mi je deset minuta kako bi ih odvezao do Aper Ist Sajda. Stigli su sigurno kuči - rekao je izvor za NBC televiziju.