18.05.2023.

20:45

Foto: youtube/printscreen Icyapples Entertainment

Zabava

PLAŠILI SU GA SE I ISMEJAVALI! ZBOG NJEGOVE TUŽNE PRIČE PLAKAO JE CEO SVET! Ovako sada izgleda dečak iz čuvenog filma! (FOTO)

Nakon što se pojavio u nizu reklama, na filmu je debitovao u ostvarenju "Štrumpfovi 2", kada je imao samo sedam godina.

Ipak, najviše pažnje privukao je ulogom u filmu "Čudo" iz 2017. godine sa Ovenom Vilsonom i Džulijom Roberts u glavnim ulogama.

U pitanju je dirljiva priča o Augustusu Pulmanu, desetogodišnjem dečaku sa teškim genetkim poremećajem zbog kog ima unakaženo lice. Augustus je imao čak 28 operacija, te nije bio u mogućnosti ni da redovno pohađa školu.

Informer

Džejkob u filmu "Čudo"

Kada je napunio 10 godina, roditelji ga ipak upisuju u školu i tada kreću razni strahovi, neprimereni komentari koje dečak dobija od drugara i brojna poniženja.

Tremblej se odlično snašao u ovoj ulozi, te je za nju dobio i brojne nagrade.

Pored ovoga, Džejkoba smo gledali i u filmskim i televizijskim ostvarenjima kao što su „Soba“, "Predator", "Dr Sleep", "Američki tata", "Životinje" i drugim, a sada se pojavljuje i u najnovijoj verziji "Male sirene" koja je nedavno imala premijeru u Los Anđelesu. On je tu pozajmio glas Flanderu.

Džejkob Tremblej se dosta promenio od perioda kada je glumio u filmovima "Soba" i "Čudo" po kojima ga publika najbolje pamti, te su mnogi komentarisali da nikada ne bi pogodili da se radi o istom dečaku.