19.05.2023.

13:25

Foto: EPAIMAGES

Zabava

MAJLI SAJRUS NA NASLOVNICI "VOGA"! Ekskluzivni DETALJI RAZVODA od Lijama Hemsvorta (FOTO)

Pevačica Majli Sajrus osvanula je na svojoj prvoj naslovnici britanskog "Voguea". Pokazala je svoje isklesano i tetovirano telo u satenskom zelenom grudnjaku i miniću, a potom i u crvenom donjem rublju, ležeći na podu, uz dodatak mrežastih crvenih rukavica.

Majli je u intervjuu za magazin otvorila dušu i progovorila o razvodu od bivšeg muža, poznatog glumca Lijama Hemsvorta.

- Ne bih izbrisala svoju priču niti bih želela da se moja priča izbriše. Zanimljiv život stvara zanimljive priče - rekla je pevačica o kraju svoje desetogodišnje veze, iako je razvod bio težak i pred očima javnosti.

Informer

Majli Sajrus

Podsetimo, bivši par upoznao se 2009. godine na snimanju filma "Poslednja pesma”. Tokom godina prekidali su i ponovo započinjali svoju vezu, sve do venčanja u decembru 2018. godine. Iako se raskid dogodio 2019, a zvanični razvod u februaru 2020, mnogi obožavaoci smatraju da su tekstovi pesama "Flowers” i "Muddy Feet” posvećeni bivšem suprugu.

Informer

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort

- Izgradili smo dom i gledali ga kako gori - glasi stih pesme "Flowers", a to se upravo dogodilo Majli i Lijamu. Naime, izgubili su kuću u Malibuu, u Kaliforniji, zbog velikih razornih požara koji su 2018. zahvatili to područje.

Informer