24.05.2023.

17:00

Foto: printscreen

Zabava

SKANDAL DRMA HOLIVUD! Šakira moli Toma Kruza da prestane da je uznemirava: Uveren je da su u vezi, ona je žena njegovih snova!

Naime, nagađalo se kako su 46-godišnja Šakira i 60-godišnji Tom u vezi nakon što su viđeni zajedno na trci Formule 1 Grand Pri u Mamiju početkom maja.

Nedavno se govorilo kako je Kruz "izuzetno zainteresovan za vezu" sa Šakirom i "očajnički" želi dejt sa zvezdom, dok je ona navodno "fokusirana na porodicu".

Sada se, pak, tvrdi da je Tom bio "uzbuđen" kad je upoznao pevačicu, koja je objavila kako se ranije rastala od supruga Žerara Pikea.

Časopis "Heat" navodi da je Šakira glumca "molila da prestane da flertuje s njom", pozivajući se na izvor koji je ovaj mesec dao dodatne komentare o njihovoj interakciji. Objavljeno je da se ovo dvoje slavnih "slabo" poznaju godinama, ali da nisu provodili vreme u "opuštenom okruženju" sve do Grand Prija ovog meseca. Isti je izvor dodao kako se Tom ponašao "poput dečaka" kad je upoznao Šakiru, jednako kako je raagovao kad je prvi put bio sa, sada bivšom suprugom, Kejti Holms.

Informer

Šakira

- Otišao je uveren da imaju stvarnu vezu koju bi trebalo graditi - rekao je izvor.

Navodno je Tom razgovarao s prijateljima o tome, ali Šakira, čini se, ne oseća isto. Neimenovani je izvor ispričao kako se ona jednostavno ponašala "prijateljski" i pozirala svega minut s Tomom, a on je odmah nakon toga počeo da je opisuje kao svoju "ženu iz snova".

Informer