25.05.2023.

14:35

Foto: Printscreen You Tube, AP Photo

Zabava

KAKO JE UMRO TININ MUŽ KOJI JU JE UMALO UBIO! Heroinski zavisnik je Tarnerovu prve bračne noći odveo U KUPLERAJ!

Američki muzičar Ajk Tarner, bivši suprug pokojne legende Tine Tarner, umro je u decembru 2007. godine nakon što se predozirao kokainom. Pevač je umro u 76. godini života, a imao je probleme sa srcem koji su, u kombinaciji s prekomernom dozom droge, uzrokovali njegovu smrt.

Ovaj kontroverzni roker najpoznatiji je po svom braku s Tinom Taner i upravo joj je on pomogao da započne svoju karijeru, a zajedno su nastupali u sastavu "Ike & Tina Turner".

Informer

Ajk Turner

Iako je tokom svoje karijere osvojio Gremija, bio je odličan gitarista i pijanista i uvršten je u Dvoranu slavnih rokenrola, sve to zasenila je činjenica da je bio zavisnik i zlostavljač svoje supruge Tine.

Pokojna pevačica i kraljica roka za njega se udala kada joj joj bilo samo 22 godine, a iako je brak trajao punih 16 godina, za nju je bio pravi pakao. O zlostavljanjima je pevačica progovorila tek kasnije, a za" Mail on Sunday" otkrila je i da je noćna mora za nju počela već prve bračne noći, kada ju je suprug odveo u – kupleraj.

Informer

Tina Tarner

- Pogodite gde me odveo. U kupleraj! Moje prve bračne noći! - rekla je pevačica i dodala da je s njim morala da gleda seks šou. Nakon toga, sve je krenulo nizbrdo.

Njihov je brak počeo da se raspada već nakon deset godina, što zbog zlostavljanja, što zbog njegove sve veće zavisnosti o kokainu, a poslednji hit koji su zajedno napravili bila je pesma "Nutbush City Limits", nakon čega je pevačica odlučila da ga ostavi, te je pobegla od njega, s tek 36 centi u džepu.

Ajk i Tina Tarner u braku su dobili dvojicu sinova, Ronija i Krega, no oboje su preminuli pre svoje majke - Roni od teške bolesti, a Kreg je počinio samoubistvo.