26.05.2023.

23:55

Foto:

Zabava

ŽAO MI JE ŠTO SAM VAS RAZOČARALA! Selin Dion zbog bolesti morala da otkaže turneju: Srce mi se slama

Selin Dion bori se sa teškom bolešću zbog čega je odlučila da otkaže svetsku turneju. 

Naime, Selin je već pomerala datume nastupa, ali sada je morala da otkaže sve preostale koncerte za ovu i narednu godinu.

Informer

- Sa ogromnim razočarenjem danas moramo da objavimo otkazivanje svetske turneje "Courage". Tako mi je žao što sam vas sve još jednom razočarala. Zaista naporno radim da povratim svoju snagu, ali turneje mogu biti veoma teške čak i kada se osećate 100% dobro  - piše u objavi Selin Dion na njenom nalogu na Instagramu.

Pevačica je zatim dodala da joj je jako teško zbog toga što je razočarala fanove, ali smatra da je ovo najispravnija odluka. 

Informer

Selin Dion

- Nije fer prema vama da stalno odlažem nastupe, i iako mi to slama srce, najbolje je da sada sve otkažemo dok ne budem zaista spremna da se ponovo vratim na scenu. Želim da svi znate, ne odustajem... I jedva čekam da vas ponovo vidim - izjavila je ona. 

Podsetimo, Selin je u decembru progovorila o sindromu ukočene osobe (SPS), zbog kog joj se mišići često grče, a koji "napada" jednog pacijenta u milion. Oboleli vremenom počinju otežano da se kreću, gube i moć govora, a sindrom je najpoznatiji po tome što "pretvara one koji od njega pate u ljudske statue".