28.05.2023.

20:15

Foto: Instagram/printscreen

Zabava

OŽENJEN VODITELJ USRED GEJ AFERE! Matorac smuvao petnaestogodišnjaka, pljušte otkazi na televiziji

U Skofildovoj izjavi za "Daily Mail" objavljenoj u petak, 61-godišnjak je objasnio da je imao "nerazborit", ali "ne i nezakonit" sporazumni odnos s nekim ko je radio u emisiji "This Morning".

Zaposleni o kome je reč navodno je imao 15 godina kada je prvi put sreo Skofilda tokom školske posete, piše "Mail on Sunday". Advokati koji zastupaju Skofilda potvrdili su za "Evening Standard" da je dečaka upoznao kada je imao 15 godina, ali su rekli da je afera počela nakon što je on počeo da radi na ITV-u, dakle kada je napunio 18 godina.

Voditelj je takođe otkrio da je zvanično potpuno prekinuo saradnju s ITV-om, a predstavnik za medije televizije izneo je da se ta TV kuća oseća "jako iznevereno", te da su prihvatili njegovu ostavku.

Osim što je lagao ITV-u, Skofild je lagao i svoje kolege, advokate i agenta o naravi svog odnosa s mnogo mlađim kolegom. Njegova, sada već bivša koleginica, suvoditeljka "This Morning", Holi Violoubi, kazala je kako je bila povređena saznanjem da je Skofild lagao o toj aferi s mladićem, a koja se dogodila dok je on bio još u braku.

Viloubi, koja je zajedno sa Skofildom 12 godina vodila dnevnu emisiju ITV-a, objavila je u subotu na svom Instagramu komentar.

- Trebalo je vremena da se procesuiraju jučerašnje vesti - kazala je, ističući kako je "direktno pitala Fila" jesu li glasine o njegovoj vezi s kolegom iz "This Morninga" istinite, ali ju je on uverio da nisu.

Informer