29.05.2023.

15:19

Foto: EPAIMAGES

Zabava

HARI PLANIRA DA OSTAVI MEGAN?! Bivši batler otkrio istinu o kraljevskoj porodici, samo ga jedna stvar vezuje za suprugu

Ljubav Harija i Megan počela je da cveta nakon što su napustili kraljevsku porodicu. Iako javnosti odnos predstavljaju kao idealan, mnogi su ubeđeni da je to samo predstava za javost. 

Pol Barel, nekadašnji batler princeze Dajane, tvrdi da Hari nikako nije srećan sa Megan, te da ostaje sa njom u braku samo zbog dece.

Informer

Megan i Hari

- Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja uviđa da je Hari konačno shvatio istinu? Da je opčinjen njenom lepotom ili tako nečim? Jer svi to znamo, ali on to ne vidi - rekao je Barel za GB News.

On smatra da Hari, još uvek, želi da izbegne razvod jer je i sam dete iz rasturenog braka.

- Lično poznajem Harija i mislim da je oduvek želeo da bude otac, da ima decu, mislim da je trenutno prerano da dođe do razdvajanja njegove porodice. Mislim da želi da ostane tu kako bi video kako mu deca rastu, jer ako bi sada napustio brak, izgubio bi svoju decu jer zna da bi ih ona zadržala u Americi i on ih ne bi viđao. Zbog svega toga, mislim da će Hari pokušati da se drži programa dokle god bude mogao. Neizbežno je da dođe do kraha u ovom braku jer znamo da sa velikom kritikom, svetskom slavom i prisustvom u štampi dolazi veliki pritisak i ovaj par će imati veliki pritisak na svojim leđima - ispričao je Barel.

Informer

Pol Barel

Batler je zatim ispirčao da želi Harija da vidi srećnog, ali u njegovoj glavi ipak postoji sumnja. 

- Ja lično ne želim da ponovo vidim Harija nesrećnog, video sam već previše suza, želim da bude veoma srećan, želim da vidim kako on i njegova porodica napreduju, ali znate, postoji sumnja u pozadini moje glave - rekao je on.

Na društvenim mrežama, inače, kruži snimak na kom je prikazano kakav je Hari bio ranije, a kako se ponaša otkako je sa Megan.