31.05.2023.

11:45

Foto: printscreen instagram

Zabava

PALI SE ISKLJUČIVO NA DEDE! Spavala sa Klintom Istvudom i Mikom Džegerom, a Paćino joj sada napravio dete!

S 22 godine ljubila je Mika Džegera, nekoliko meseci kasnije uslikana je na večeri s Klintom Istvudom (93), a zadnjih godinu dana filmska producentkinja Nur Alfalah u vezi je s glumcem Alom Paćinom (83), koji je stariji i od njenog oca i kome će kroz dva meseca roditi dete.

Predstavlja se kao filmska producentkinja, a iza sebe nema baš puno projekta. Producirala je film "Bosa Nostra" i radila je na postprodukciji filma "La Petite Mort".  No dobro, tek joj je 29 godina. 

Njen otac je iz Kuvajta, a majka Amerikanka. Odrasla je na Beverli Hilsu, te je studirala film i pozorište na "UCLA", kao i na "University of Southern California". 

Pažnju javnost prvi put je privukla 2017. godine, kad je uslikana s Mikom Džegerom na turneji Roling Stonsa.

- On je u mnogo boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako discipčlinovan - izjavila je u jednom od intervjua. 

- Oboje su slobodni i uživaju u zajedničkim trenucima, a Mik, bez obzira na godine, nema nameru da uspor tempo - rekao je tada prijatelj blizak bendu.

Džeger je ostavio Nur kako bi više vremena posvetio nekadašnjoj ljubavi, balerini Melani Hamrik s kojom je bio u vezi od 2014. godine, a zajedno imaju i sina Devoa Octavian Basil Džegera, rokerovo osmo biološko dete.

Nekoliko meseci kasnije snimljena je s Istvudom pri izlasku iz restorana u Los Anđelesu, nakon čega je sela na zadnje sedište njegovog automobila, a glumac ih je odvezao u nepoznatom smjeru.