31.05.2023.

12:30

Foto: EPAIMAGES

Zabava

DADILJA MU SA 14 GODINA SKINULA NEVINOST, A ŠEST ŽENA MU RODILO OSMORO DECE! Klint Istvud danas slavi 93. rođendan

Veliki šarmer, a za druge serijski ženskaroš Klint Isvud danas slavi 93. rođendan.

- Dobro je da sam rano počeo, skupio sam više iskustva do dvadesete godine - rekao je Klint jednom prilikom kada je otvoreno priznao da je nevinost izgubio s dadiljom.

Pet godina starija komšinica čuvala ga je tih dana, a on je imao 14 godina. Posle četiri godine, bio je u vezi s profesorkom iz srednje škole pa ju je ostavio, ali ona to nije dobro prihvatila.

Informer

Klint Istvud

Tako su krenule Klintove ljubavne avanture, pa je veliki zavodnik davne 1953. upoznao manekenku Margaret Džonson i počeo vezu s njom. Istovremeno se viđao sa još jednom devojkom, koja je ubrzo zatrudnela. To dete, odnosno glumčevu najstariju ćerku, Lauru dali su na usvajanje. Margaret se udala za njega nakon šest meseci i bila je njegova prva žena.

Glumica Mami Van Doren priznala je da je s njim godinama bila u vezi, a da su ljubav vodili i na filmskom setu.

U naponu snage našao je još jednu ljubav. Bila je to plesačica Roksen Tunis, koja je takođe bila u braku. Dobili su prvu Klintovu zakonitu čerku, Kimber.

Informer

Klint Istvud

Navodno je Margaret bila sa svime upoznata i dopuštala mu "izlete" samo kako bi ostao do kraja uz nju.  

Pažnju na sebe glumački je skrenuo vesternima, a proslavio se ulogom prljavog Harija. 

Bile su tu još uloge u fimovima "Mostovi okruga Madison", "Na vatrenoj liniji", "Nepomirljivi"... Ostvarenja "Nepomirljivi" i "Devojka od milion dolara" doneli su mu Oskare za najbolji film i najbolju režiju.

Glumac je 2014. ponovo našao ljubav, pa je tako u vezi s Kristinom Sanderom. Navodno su se upoznali dok je ona radila na Istvudovom imanju u Kaliforniji, na poluostrvu Monterej.

Informer