01.06.2023.

10:30

Foto: EPAIMAGES

Zabava

VEST GODINE! SAMANTA DŽONS SE VRAĆA SERIJI "SEKS I GRAD", ALI NE RADUJTE SE UZALUD! Postoji jedna začkoljica, evo šta su sada smislili!

Legendarna serija "Seks i grad" svakako je jedna od najgledanijih svih vremena, a napravila je pravu malu revoluciju temama koje se bave seksualnošću, nezavisnošću žena i muško-ženskim odnosima.

Skoro dve decenije od završetka sage o četiri najbolje drugarice, 2021. godine obožavaoci su bili oduševljeni nastavkom "I tek tako" u kome se pojavljuju samo tri glavne junakinje - Keri, Šarlot i Miranda, dok je, svima omiljena, Samanta Džons izostala.

Informer

Kim Katral

Na iznenađenje mnogih, sada stižu važne vesti koje će mnoge obradovati.

Kako pišu "Variety", Kim Katral, glumica koja je tumačila ulogu Samante će ponoviti svoju kultnu ulogu u finalu druge sezone serije "I tek tako". No, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni.

Kako prenose izvori, Kim je svoju scenu snimila 22. marta u Njujorku, a da se tom prilikom nije videla niti razgovarala sa drugim zvezdama serije, uključujući Saru Džesiku Parker i scenaristu Majkla Patrika Kinga.

Informer

"Seks i grad"

Naime, u toj sceni, Samanta, koja se u seriji preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Keri Bredšo.

Sve ovo ne znači da se Samanta vraća u ovaj projekat koji već neko vreme izaziva oprečne reakcije publike. Ipak, povratak Samante u bilo kojoj formi sigurno će oduševiti obožavatelje serije "Seks i grad“, koji baš u njoj godinama vide najupečatljivijeg lika.

Informer