02.06.2023.

12:20

Foto: EPAimages

Zabava

PRIVILEGOVANA, PRECENJENA, BEZ HARIZME! Ovo je ćerka najlepše žene na svetu (FOTO)

Manekenka Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vincenta Kasela oduševila je nedavno prolaznike ispred fontane di Trevi u Rimu, gde je snimala reklamu za "Dolce & Gabbana", a mnogi su komentarisali kako je sve sličnija slavnoj majci.

Iako se retko pojavljivala u javnosti, ipak je krenula koracima svojih roditelja pa je tako počela da se bavi modelingom, a uskoro će se okušati i u glumi. Na Instagramu je prati nešto više od 970 hiljada ljudi, a taj broj neprestano raste. Postala je manekenka sa samo 15 godina, a nedavno je otkrila da ne planira da studira, već će se fokusirati na svoju karijeru.

- Trenutno sam posvećena modelingu, kao i dramskoj radionici koju pohađam. Ne bih imala ništa protiv toga da se okušam u glumi. Mislim da bih zapravo prilično uživala u tome, ali znam da je to teška profesija čije usavršavanje zahteva puno vremena i puno osobnog ulaganja. Jako cenim činjenicu da me roditelji nikada nisu terali da glumim. Uvek su mi govorili da mogu biti šta god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama - rekla je za magazin "Glass".

Uskoro će glumiti u seriji "The Leopard", koju ćemo moći gledati na Netfliksu. Dobila je ulogu Anđelice Sedare, mlade žene iz srednje klase, a koja kasnije postaje katalizator društvenog previranja. Radnja serije inspirisana je kultnim italijanskim filmom reditelja Lučina Viskontija.

I dok se lepoti i talentu njene majke mnogi dive već dugi niz godina, Devi nisu toliko naklonjeni, te je smatraju samo privilegiranim detetom poznatih roditelja čija je karijera kupljena.

- U njoj nema nimalo harizme - komentarišu kritičari.