02.06.2023.

14:40

Foto:

Zabava

HARI I MEGAN DONELI ODLUKU KOJU SU SVI ČEKALI! Život će im se promeniti iz korena posle ovoga!

Princ Hari i, kako bi mnogi rekli, problematična Megan Markl doneli su odluku da će prestati da pišu knjige, snimaju dokumentarce i da daju intervjue o odnosu s kraljevskom porodicom.

Kako tvrde izvori, Megan i Hari nemaju više šta da kažu, te da je sve što su nosili na duši snimljeno u dokumentarcu ''Hari i Megan'' i u Harijevoj knjizi ''Spare''.

Nakon tri godine od odlaska iz Velike Britanije, par će tako konačno prestati da priča o prošlosti i posvetiće se svom životu u Kaliforniji.

Informer

Princ Hari i Megan Markl

Podsetimo, "ruganje" kraljevskoj porodici krenulo je 2021. godine intervjuoom s Oprom Vinfri, u kojem su počeli da otkrivaju kako su se članovi kraljevske porodice odnosili prema Megan, a potom je najavljeno da će snimati i dokumentarac u kom će otkriti svoju stranu priče.

Hari je izdao i knjigu ''Spare'', u kojoj je govorio o svojoj porodici i detinjstvu, a zanimljivo je da se Bakingemska palata ni na šta od ovoga nikad nije oglasila, već redovno nastavljaju sa svojim organizovanim događajima i posetama kao i inače.

Informer