07.06.2023.

09:23

Foto: profimedia

Zabava

(FOTO) JUČE POSTALA PUNOLETNA! Leonardo Dikaprio uslikan s novom devojkom na jahti!

No, kako je izvor ekskluzivno otkrio za "Page Six", Dikaprio i Roš nisu u romantičnoj vezi, već je lepotica zapravo u vezi s glumčevim prijateljem, koji je, takođe, bio na brodu.

Informer

Uživa na glumčevoj jahti... Megan Roš

Roš, odevena u kupaći kostim prekriven košuljom, viđena je kako pokazuje naklonost svom, za sada, neidentifikovanom partneru tokom izleta jahtom.

U međuvremenu, Dikaprio je viđen kako se sunča bez majice, samo u kupaćim gaćicama, dok je uživao u zadivljujućem pogledu s luskuznog plovila. Oskarovac je nosio belu kapu i sunčane naočare dok su on i njegova "posada" sedeli u čamcu koji ih je prevozio do velikog plovila "Metador".

Informer

Leonardo Dikaprio

Pored Kanskog filmskog festivala, na kome se Leonardo pojavio, takođe kruže glasine da Dikaprio izlazi s Điđi Hadid od septembra 2022. godine. Samo prošlog meseca, Dikaprio i Hadid, koja ima 28 godina, viđeni su kako napuštaju restoran "Cipriani Downtown" u Soho četvrti Menhetna, a u martu su oboje prisustvovali istoj zabavi povodom dodele Oskara.

Informer

Leonardo Dikaprio, Megan Roš

Izvor je, tada, ekskluzivno otkrio za "Page Six" Hadid ne shvata ozbiljno stvari s Dikapriom, te joj je prioritet njena ćerka Kai, koju ima s bivšim partnerom Zaejnom Malikom.

U međuvremenu, Dikaprija su povezivali s manekenkama Viktorijom Lamas, Eden Polani i bivšom partnerkom Bredlija Kupera, Irinom Šajk. Ranije je bio u vezi s glumicom Kamilom Moron (25) četiri godine, ali su prekinuli u avgustu 2022. godine.

Informer