16.06.2023.

12:42

Foto: Reuter

Zabava

PRISVOJILA DECU SAMO ZA SEBE! Šakira zabranila sinovima da prisustvuju venčanju Pikeovog brata!

Kolumbijska superzvezda bila je u vezi više od decenije sa bivšim defanzivcem Španije. Međutim, raskinuli su prošle godine i od tada vode bitku oko starateljstva nad dvojicom sinova.

Informer

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom

Dok je Žerar Pike trenutno u vezi sa Klarom Čijom Marti, Šakira se preselila u Sjedinjene Države, gde živi u Majamiju sa decom.

Informer

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom

Usred fajta bivših supružnika, Pikeov rođeni brat bi 23. juna trebalo da "stane na ludi kamen", a Milanu i Saši, prema pisanju medija, zabranjeno je da prisustvuju venčanju svog strica. Ipak, razlog njihovog odsustva je problem sa vremenom.

Naime, slavna pevačica, iako se trenutno nalazi u Barseloni sa decom, odlazi nazad za Majami 19. juna, svega nekoliko dana pre spektakularnog slavlja.

Informer

Šakira, Pike

Podsetimo, Žerar Pike i Šakira bili su u vezi više od deset godina i oboje su istaknute i uspešne figure u svojim profesijama. Šakira je, svakako, jedna od najpoznatijih svetskih pop zvezda, dok je Pike, u međuvremenu, stekao ime za vreme svog angažmana u Barseloni, te španskoj reprezentacji.

Informer

Žerar Pike, Klara Čija Marti

Njihov raskid, nakon fudbalerove javne prevare, glavna je tema medijskih napisa širom sveta, da bi nakon rastave Kolumbijka spakovala kofere, te sa sinovima otišla u SAD.