19.07.2023.

15:09

Foto: Reuters

Zabava

Madona podelila prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice! (FOTO)

Pevačica Madona pre nekoliko nedelja pronađena je u svom stanu bez svesti, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu gde joj je ustanovljeno da ima bakterijsku infekciju, pa je zadržana na lečenju. 

Informer

 

Kako je tada pisao "RadarOnline" kada je medicinsko osoblje pronašlo pevačicu bez svesti, hitno su joj navodno dali injekciju Narkana koji se koristi za brzo poništavanje predoziranja narkoticima u hitnoj situaciji. Međutim, oni navode da je Narkan korišćen za borbu protiv septičkog šoka, a ne za upotrebu droga.

Madona se nakon izlaska iz bolnice oglasila na svom Instagram profilu i otkrila kako se oseća nakon svega. 

Informer

 

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u svom životu. Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikog ko je kupio kartu za moju turneju. Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju mog šoua. Mrzim da bilo koga razočaram. Moj fokus je na mom zdravlju i jačanju i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla. Moj trenutni plan je da pomerim deo turneje u Severnoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M - završila je ona.

Pevačica od tada nije bila aktivna na društvenim mrežama sve do sada kada je podelila svoju fotografiju. Ona je podelila fotografiju sa plišanom igračkom, a komentari su se samo nizali. 

Informer

 

Fanovi su presrećni što se Madona oporavila i što izgleda kao da nikada nije ni bila bolesna i rado iščekuju turneju koju je otkazala zbog zdravstvenog stanja.

Tagovi: