24.07.2023.

16:56

Foto: reuters

Zabava

Pukla bruka, Bekam snimljen mortus pijan! Viktorija peva, a on jedva stoji na nogama i mrmlja u bradu!

Viktorija Bekam (49) voli da se vrati u svoju muzičku prošlost, rekao je nedavno njen suprug Dejvid Bekam i podelio na društvenim mrežama snimak na kome peva hit "Stop" grupe "Spajs grls". Sada se i ona pohvalila na Tik toku!

Modna dizajnerka nekada je na pozornici pevala uz "Spajsice", a ovog puta je pustila glas na privatnoj zabavi, i to uz pesmu "Giving You Everything".

- Zagrevanje vokala u Majamiju. Biće još toga - najavila je Viktorija koja je pustila glas, a u jednom trenutku se i malo spotakla.

Da joj je bilo zabavno svedoči osmeh koji je imala dok je izvodila pesmu, a pridružio joj se i suprug. Bekam je bio mrtav pijan, jedva je stajao na nogama i mrmljao u bradu dok je ona pevala. Društvo ih je podržalo aplauzom, a Viktorija je za njih i zaplesala.

Informer

Dejvid i Viktorija Bekam

Fanovi s kojima je to podelila takođe su imali samo reči hvale, a poručili su joj i da ih je nasmejala.

"Legendarni ste", "Volim kako oboje izgledaju tako opušteno i srećno", "Njima je veče bilo odlično, a i nas su zabavili iza ekrana", "Malo izgledaju pijani, ali slatki su", pisali su im obožavaoci.

Inače, Viktorija je izjavila da se, uprkos dobroj zabavi na nastupima sa "Spajsicama", jednostavno ne može posvetiti turneji, pogotovo uz četvoro dece i posao.

- Volim ih mnogo i uživam pevajući naše stvari na karaokama, ali najbolje je kad je samo tako  - izjavila je tada.

Podsetimo, poslednji put kad se slavna pop grupa iz 1990-ih okupila u punom sastavu bilo je za Olimpijske igre 2012. u Londonu. Na vrhuncu popularnosti Mel Bi, Mel Si, Geri Halivel, Viktorija Bekam i Ema Banton bile su krajem 1990-ih, prodavši više od 100 miliona albuma širom sveta.

Iako su se raspale 2000. godine, "Spajs grls" ponovo su se okupile 2007. i objavile pesmu "Headlines (Friendship Never Ends)".