25.07.2023.

19:02

Foto: EPAIMAGES

Zabava

Danijel Redklif došao na štrajk sa tromesečnim sinom! Glumac sve vreme držao bebu u naručju (FOTO)

Danijel Redklif, kog javnog i dalje zovr Hari Poter, zbog uloge u pomenutom filmu, nedavno je viđen na štrajku sa svojom izabranicom Erin Dark, ali i tromesečnim sinom.  

Mališa je bio odeven u benkicu s dinosaurusima, a od sunca (kao i znatiželjnih pogleda) poznati roditelji zaštitili su ga kapom. Glumac je i pored nosiljke sve vreme pridržavao bebu u naručju i držao glavicu kako mu se ne bi videlo lice. 

Informer

 

Američki sindikat filmskih i televizijskih glumaca nedavno je bio doneo odluku da stupi u štrajk i tako se pridruži štrajku scenarista, koji je već zaustavio brojne filmske i televizijske projekte u Americi. SAG-AFTRA (koji čine Udruženje filmskih glumaca i Američka federacija televizijskih i radijskih umetnika) saopštio je, takođe podsećanja radi, da je pokrenuo štrajk posle neuspešnih pregovora o ugovoru sa Alijansom filmskih i televizijskih producenata.

Isti i zabranjuje glumcima u udruženju da promovišu svoje filmove, kao i da rade na novim projektima, a valja napomenuti da SAG-AFTRA predstavlja oko 160.000 glumaca i drugih profesionalaca iz industrije u SAD, prenosi tamošnja štampa.