25.07.2023.

22:20

Foto: Reuters

Zabava

Barbi napunila džepove! Izneverovaćete koliko je plaćena Margo Robi za ulogu čuvene lutke!

U dugo iščekivanom filmu Grete Gervig naslovnu ulogu igra australijska lepotica Margo Robi. A gde je Barbi, tu je, naravno, i Ken. Njega tumači Rajan Gosling, što je izbor koji je jedne iznenadio, a druge oduševio.

Film "Barbi" inkasirao je 22.3 miliona dolara na američkim bioskopskim blagajnama u pretpremijerama i tako nadmašio prethodni rekord od 17.5 miliona dolara, koje je držalo ostvarenje "Čuvari galaksije 3". Očekuje se da će ukupna zarada u prvoj nedelji prikazivanja biti oko sto miliona dolara.

Variety saznaje da je Margo za ulogu Barbi plaćena 12.5 miliona dolara, kao i da je Rajan Gosling za ulogu Kena dobio istu svotu.

Informer

Robi je bila najbolje plaćena glumica u 2022. godini upravo zahvaljujući filmu Grete Gervig, a honorar je nadmašio njenu prethodnu najvišu zaradu od deset miliona dolara za blokbaster "Ptice grabljivice" iz 2020.

Margo je 2014. godine izjavila da je uvek imala snažnu radnu etiku, kao i da je veliki štediša.

Informer

- Radila sam po tri posla istovremeno. U apoteci, u kancelariji, skladištu, bavila sam se keteringom. Uvek sam se trudila da uštedim.

Prema stranici Celebrity Net Wortha, bogatstvo Margo Robi procenjuje se na četrdeset miliona dolara, što obuhvata zarade od filmova, saradnju sa velikim brendovima kao što je Chanel i posedovanje nekretnina.