Autor: S. Kostić

27.07.2023.

14:52

Foto: instagram printskrin,

Zabava

Jeziva sudbina pokojne Šinejd O'Konor! Mama ju je fizički i seksualno zlostavljala!

Šinejd O'Konor optužila je svoju majku Meri da ju je seksualno zlostavljala! Svetska muzička zvezda, koja je prekjuče preminula u 56. godini nakon duge borbe s mentalnim zdravljem, u jednom od intervjua otkrila je da je imala traumatično detinjstvo.

Informer

Šinejd O'Konor

- Ne bi bilo fer od mene da pričam šta je majka radila mojoj braći i sestrama, tako da ću pričati samo šta je radila meni. Imala je komoru za mučenje i smejala se svaki put kad bi me povredila. Govorila mi je da nije trebalo da se rodim. Nije volela devojčice, želela je da budem dečak. Oblačila me je kao dečaka, sekla mi je kosu. Kad god bi me tukla, što je bilo svakodnevno, bila sam gola. Naterala bi me da se skinem, legnem i raširim ruke i noge. Da je pustim da me udari u stomak. Htela je da mi razbije matericu. Želela je da uništi moj reproduktivni sistem. Želela je da me spreči da budem žensko... - ispričala je pevačica jednom prilikom i dodala da je njena majka stalno izmišljala razloge da je tuče:

Informer

Meri - Majka Šinejd O'Konor

- Ona je psihički bila veoma loše. Rekla bih da je bila ospednuta nekim demonom, mada ne verujem u takve stvari. Ili je bila samo sadista i pedofil...

Šinejd je ispričala da je mučenje prestalo kada je odrasla.

Informer

Šinejd O'Konor

- Kada sam dostigla njenu visinu, prestala je da me udara. Jednog dana sam je pitala: "Zašto si nam to uradila?", a ona je rekla: "Nikad ništa nisam uradila, o čemu pričaš?" Bila sam besna na nju. Nisam razgovarala s njom devet meseci. Sledeće što sam čula je da je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Šinejd je svetsku slavu stekla obradom pesme "Nothing compares to you", koju je u originalu otpevao Prins, koga je inače optužila da je pokušao da je prebije!