31.07.2023.

15:51

Foto: EPAIMAGES

Zabava

Ovo su prezgodne ćerke Demi Mur: Ne vole medije i slavu, a izgled im je cista desetka

Kompanija je tokom protekle tri godine zabeležila brz rast, ostvarujući prihod od preko 20 miliona dolara, s godišnjim rastom od 75 do 150 procenata.

Andie Swim se razlikuje od većine kompanije sličnih delatnosti i po tome što kupci mogu da naruče, probaju a zatim vrate koliko god žele kupaćih kostima.

Direktorka kompanije "Andie Swim," Melani Trevis, hrabro je kontaktirala poznatu glumicu, iako nije očekivala odgovor. Ipak, Demi je pozitivno odgovorila na Melanin mejl, što je dovelo do njihove uspešne saradnje.

Demi Mur, nakon četiri decenije glume u Holivudu, poseduje preko 200 miliona dolara. Ostvarila je veliki uspeh u filmskoj industriji, zaradivši ogroman iznos novca, posebno zahvaljujući ulozi u filmu "Striptiz" 1996. godine, kada je postala najplaćenija glumica u filmskoj industriji.

Pored uspešne glumačke karijere, Demi je pokazala svoje producentske veštine, ostvarivši značajne uspehe i veliku dobit. Tokom razvoda sa Brusom Vilisom 2000. godine, dobila je 90 miliona dolara u kešu i nekretnine. Kasnije je prošla kroz još jedan razvod sa Eštonom Kučerom, ali tačna suma novca nikada nije objavljena zbog politike privatnosti.

Kada je reč o brendu "Andie Swim", Demi je odlučila da ga autentično promoviše, pa je pozvala svoje ćerke da joj se pridruže tokom fotografisanja. Rumer, Talula i Skaut zajedno sa svojom majkom privukle su veliku pažnju na društvenim mrežama prelepim fotografijama tokom kampanje, pozirajući u seksepilnim kupaćim kostimima.

Tagovi:
Demi Mur džet set aklamator blic ćerke Demi Mur