01.08.2023.

13:21

Foto: EPAimages

Zabava

Brus Vilis ponovo na filmskom platnu? Poznati režiser mu je ponudio ulogu, a samo od ove osobe zavisi da li ćemo ga ponovo gledati u akciji

Iako je nedavno Demi Mur potvrdila za medije da se stanje glumca pogoršava i da je čula od njegove supruge loše prognoze, sada stižu sjajne vesti koje su obradovale njegove mnogobrojne fanove.

Kventin Tarantino je potvrdio da će Brus Vilis ponovno nastupiti na velikom platnu u novom filmu "Filmski kritičar". Iako će imati manju ulogu, Tarantino je istakao da je odlučan da ga uključi u projekt, bez obzira na Vilisovo trenutno stanje.

On još nije komunicirao sa porodicom Vilis i rekao da je će, ukoliko oni misle da Brus nije dovoljno dobro da snimi nekoliko scena, poštovati njihovu odluku. U slučaju da ne bude mogao da snima, Tarantino je najavio da će u film ubaciti snimke Vilisa iz njegovih ranijih ostvarenja.

Glumčeva frontotemporalna demencija pogoršavala se tokom vremena, a njegove ćerke, kao i supruga Ema, su govorile o trenucima kada je Brus "onaj stari", ali se ubrzo ponaša poput deteta ili postaje potpuno izgubljen.