15.09.2023.

12:00

Foto: Profimedia/Reuters

Zabava

Glumac poginuo zbog SMS-a! "O moj Bože, moram da idem", rekao je majci i zakucao se kolima u betonski stub!

Pol Voker, zvezda franšize "Paklene ulice", 30. novembra 2013. godine zakucao se svojim autom u betonski stub. Automobil se zapalio i eksplodirao, a svet je mesecima bio u šoku i opraštao se od omiljenog glumca.

Informer

Pol Voker

Njegova majka Šeril napokon je progovorila o toj tragediji. Ona je ispričala da je tog dana njen sin bio dobro raspoložen i da nije ni planirao da napušta kuću sve dok nije dobio SMS, koji ga je podsetio na događaj na koji je morao da ode.

Šeril je detaljno opisala da je Pol sedeo u kuhinji i pričao kako je uzbuđen nakon što je video svoju ćerku u pauzi snimanja filma "Paklene ulice 7".

- Planirali su da izaberu jelku i da je okite te noći. Vodili smo lep razgovor, a on je zaboravio na događaj koji je imao. Dobio je poruku i rekao: "O moj Bože, moram da idem" - ispričala je Polova majka. 

Informer

Polov automobil posle eksplozije

Tada je Voker otišao na događaj koji je organizovala njegova humanitarna organizacija "Reach Out" za pomoć žrtvama tajfuna na Filipinima. Posle toga je automobilom, kojim je putovao sa svojim finansijskim savetnikom, udario u betonski stub, nakon čega je vozilo eksplodiralo.