22.09.2023.

14:30

Foto: profimedia

Zabava

(FOTO) Otac je ubio i zapalio! Imala je samo 10 godina, svirep zločin potresao je svet

Nju i njenu majku ubio je otac, a potom je i sam sebi oduzeo život 1988. godine. Džudit je bila jedna od najuspešnijih dečjih glumačkih zvezda kada je bila upucana iz vatrenog oružja, a potom i zapaljena u garaži porodičnog doma doma.

Džudit Barsi je glumila je u kultnim filmovima "Kandže: Osveta", "Svi psi idu u raj", "Zemlja daleke prošlosti" i mnogim drugima te je zarađivala sto hiljada dolara godišnje.

Majka ju je u svet glume uvela kada je imala svega pet godina, a zahvaljujući glumačkim ostvarenjima porodica je u kratkom roku kupila novu kuću u Los Anđelesu i sve uslove za miran život, ali iza svega se krila mračna priča.

Njen otac Džosef bio je zavisnik o alkoholu, imao je velikih problema s policijom i nasilnim ponašanjem, a u nekoliko navrata je pretio kako će ubiti sebe i članove porodice i zapaliti njihov dom, zbog čega ga je supruga i prijavila.

Devojčica je jednom prilikom otkrila da je na nju bacao kuhinjsko posuđe, a morala je da uzima i hormonske injekcije jer je bila niska za svoje godine, odnosno imala je samo 112 centimetara.

Na Džidit je to sve potresno delovalo, počela je naglo da dobija kilograme i čupala je sebi trepavice. Posećivala je psihologa kako bi se sa stresnom situacijom što lakše nosila i preselila se s majkom u zasebni stan, ali lokalni centar za socijalnu službu zaključio je kako nema razloga za stvarnu brigu.

Informer

Ipak, bila je to kobna greška jer su ubrzo pronađena tri tela, koja su pripadala malenoj Džudit, njenoj majci i ocu, koji je naposletku odlučio da ostvari svoje crne pretnje.

- Ne možemo da spasimo svako dete - kazala je nakon svega službenica iz Centra za socijalnu zaštitu posle smrti Džudit Barsi.