04.10.2023.

16:51

Foto: EPA

Zabava

Spava sa taštom u krevetu, tri godine nije izlazio iz kuće! Robi Vilijams priznao kroz kakvu agoniju prolazi zbog svoje bolesti

Pevač Robi Vilijams priznao je da vež nekoliko godina unazad ima mentalne probleme, kako i da je oboleo od teške bolesti sa kojom se i danas bori. 

Robi je priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda, a o borbi protiv telesne dismorfije govorio je za "DailyMail".

Informer

 

Poznato je i da se pevač godinama borio sa mentalnim problemima zbog kojih je jedva ostao živ, a iz ponora pakla uspela je da ga izvuče supruga.

Naime, 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući. Bolovao je od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. To je trajalo od 2006. do 2009. godine.

Kada se najmanje nadao, u njegov život je ušla sadašnja supruga Ajda Fild koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati normalnom načinu života. Zapravo, moglo bi se reći da je ona jednim delom odgovorna što danas živi kao i svi ostali ljudi.

Informer

 

Njih dvoje venčali su se 2010. Godine i dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

- Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac - priznao je pevač jednom prilikom.

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja.

Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu.