04.10.2023.

19:07

Foto: profimedia

Zabava

Mokra i obnažena! Sofija Vergara objavila provokativnu fotografiju iz kade, potpuno se opustila nakon razvoda (FOTO)

Glumica Sofija Vergara nakon razvoda braka ne prestaje da oduševljava muški pol. Ona je sada više nego aktina na mrežama odakle objavljuje provokativne fotografije, što je uradila i sada. 

Naime, Sofija je pozirala u mermernoj kadi u jednom hotelu u Parizu, a ono što su svi primetili jesto da slavna glumica nema ništa na sebi. 

- Planiram kako ovu kadu da prenesem u Los Anđeles - napisala je u opisu fotografije, naglasivši da je umorna od putovanja avionom.

Ova 51-godišnja glumica izgledala je sveže noseći kosu skupljenu dok se nežno osmehivala kameri. Pratioci zvezde serije "Moderna porodica" preplavili su je komentarima koji su bili prepuni komplimenata na račun lepe glumice.

"Izgledaš odlično, baš kao i uvek", "Zašto bi uopšte nosila šminku? Izgledaš predivno i bez nje", stoji u jednom komentaru.

Informer

 

Podsetimo, Sofija i njen već sada bivši suprug Džo Manganijelo stavili su tačnu na brak letos, a kako su rekli razlog raskida su nepremostive razlike. 

- Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za "Page Six" tada. Izvor je u međuvremenu "Page Sixu" rekao da se par "već neko vreme udaljava" i da "razmišljaju o svojoj budućnosti".