07.10.2023.

18:15

Foto: printscreen

Zabava

(FOTO) Bio je savršeni sportaš, na njega su padale sve žene! Dogodio mu se kvrc u glavi, počeo je da nosi štikle i promenio pol

Nekadašnji zlatni olimpijac u Sjedinjenim Američkim Državama poznat je kao „američki heroj“, ali i kao bivši suprug Kris Džener.

Brus ima šestoro dece iz tri braka, a 2015. godine stavio je tačku na ljubav s majkom Kim Kardašijan, posle čega je promenio pol i postao Kejtlin.

Izgled Kejtlin Džener od tada ne prestaje da se komentariše, a američki mediji prate svaki njen korak.

Početkom devedesetih Brus je upoznao treću suprugu Kris, sa kojom ima dve ćerke Kendal i Kajli. Ujedno je postao očuh deci njegove partnerke Kim, Kortni, Kloi i Robu. 

Informer

S godinama postali su najpoznatija porodica koja je imala rijaliti-program punih četrnaest godina.

Ipak, u poslednjoj sezoni nije se pojavio i Brus, odnosno Kejtlin, zbog čega su mnogi posumnjali da sa bivšom ženom i decom nije u dobrim odnosima. On je to ubrzo demantovao, o čemu govore i fotografije koje redovno objavljuje sa ćerkama na društvenim mrežama.

Kada je shvatio da se njegov brak raspao, bivši sportista više nije želeo da krije svoj identitet. Naime, u jednom od intervjua koji je dao davne 2015. godine otkrio je da se u ranoj mladosti ponašao i oblačio kao žena. 

Međutim, kada je upoznao Kris i njihova veza postala ozbiljna, prestao je sa hormonskom terapijom.

Kejtlin, kako se danas Džener zove, otkrila je da je Kris znala za problem i dozvoljavala joj je da radi šta želi na putovanjima, kada je sama, ali ne i kada su zajedno.

I ostale članice porodice Kardašijan pre nekoliko godina izjavile su da su u više navrata videle Brusa kako je krišom oblačio žensku garderobu.

Posle transformacije i promene imena iz Brus u Kejtlin dobila je i svoju rijaliti-emisiju, u kojoj je pokušavala da pomogne transseksualnim osobama u borbi za njihova prava.

Zbog toga je dobila veliku podršku javnosti, kao i nagradu "Žena godine", a usledile su i brojne druge pohvale, kao i kritike.

Izgled Kejtlin Džener ne prestaje da se komentariše od 2017. godine kada je završena kompletna operacija promene pola. 

Danas privlači pažnju ženstvenim kombinacijama, a u javnosti se uglavnom pojavljuje sa ćerkama koje su je podržale u promeni pola, a pažnju pleni i ljubavnim životom.

Njena promena prikazana je u dokumentarnoj seriji "Ja sam Kejt", koja je imala dve sezone, i na njoj je zaradila oko 3,2 miliona dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života" u kojoj je opisala operaciju promene pola. Danas se vrednost njene imovine procenjuje na sto miliona dolara.

Tagovi:
zabava Brus Džener Izgled promena pol Kejtlin Džener