09.10.2023.

16:47

Foto: profimedia

Zabava

Karli Bruni dijagnostikovana smrtonosna bolest! Četiri godine skrivala, usledila mukotrpna borba

Na šokantnu objavu odlučila se upravo tokom oktobra koji je označen kao mesec podizanja svesti o raku dojke, a 55-godišnja bivša manekenka i pevačica fanovima se obratila putem videa na svom Instagramu.

- Pre četiri godine dijagnostifikovan mi je rak dojke. Operacija, zračenje, hormonska terapija... Prošla sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka - rekla je Karla.

Dodala je i kako je imala sreće jer joj je bolest dijagnostifikovana u ranoj fazi, ističući važnost odlaska na mamografiju.

- Bolest nije imala vremena da uznapreduje. Zašto? Jer svake godine na isti datum radim mamografiju. Da nisam radila jednu svake godine, danas ne bih imala levu dojku - bila je iskrena.

Supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija napomenula je kako joj je jako teško govoriti o tome i da je iz istog razloga sve krila godinama. Ali, tvrdi kako postoji dobar razlog zašto sada o svemu toliko otvoreno priča.

Informer

- Razlog zašto ovo objavljujem danas jeste kako bih vam poručila: "Obavite mamografiju svake godine. Uradite mamografiju. Vaši životi zavise od toga."