13.10.2023.

21:00

Foto: Privatna arhiva

Zabava

(FOTO) Prepoznajete li osobu sa fotografije?! Jedan je od najpoznatijih svetskih frajera i glumaca današnjice

Hju je povodom svog rođendana na Instagramu objavio fotografiju iz tinejdžerskih dana. Imao sam možda 17 godina. Bio sam pomoćni trener u fudbalskom timu“, napisao je Džekman.

Na fotografiji Hju pravi grimasu i obučen je u odelo. Ispod fotografije skupila se gomila komentara. - "Da mi je neko pokazao ovu sliku i rekao da pogodim ko je to, nikada ne bih pogodio da je to Hju Džekman" jedan je od komentara. Mnogi su pohvalili njegov izgled i poželeli mu srećan rođendan.

Prvi rođendan nakon razvoda

Ovo je Hjuov prvi rođendan od razvoda. Naime, Džekman i njegova supruga Debora-Li objavili su prošlog meseca da se razvode posle 27 godina braka. Australijski par ima dvoje dece zajedno, Oskara (23) i Avu (18). Upoznali su se 1995. godine na snimanju australijske TV serije Corelli i vrlo brzo se zaljubili. Debora, tada etablirana glumica, i Hju, tada glumac u usponu, venčali su se manje od godinu dana kasnije.

Informer

Godinama ih je pratio glas jednog od najskladnijih holivudskih parova. Inače, Džekman je rođen u Sidneju, a roditelji su mu Englezi. Njegova majka ih je napustila kada je imao osam godina.

Ostao je sa ocem, računovođom i braćom i sestrama. Završio je srednju školu, a zatim diplomirao komunikologiju, ali je odlučio da se bavi glumom. U svetu glume je od 1994. godine. Njegove najpoznatije uloge su Logan, Volverine, Ks-Men...