29.10.2023.

10:08

Foto: Shuterstock

Zabava

Sa ovim poznatim damama je bio Čendler iz "Prijatelja": Samo jednu je hteo da odvede pred oltar

Njegova prva veza sa kojom je javnost bila upoznata bila je sa Jasmin Blit, zvezdom serije "Čuvari plaže". Metju i Jasmin su bili zajedno tokom 1995. godine.

Potom je nešto kasnije tokom 1995. godine i 1996. uplovio u romansu sa jednom od najpopularnijih holivudskih lepotica Džulijom Roberts.

Informer

 

Ona je imala gostujuću ulogu u seriji "Prijatelji", a Metju je u svojoj knjizi objavio kako je muvao Džuliju:

- Rekla je da prihvata samo ako će biti u scenama sa mnom. Poslao sam joj tri buketa ruža, i napisao - jedino uzbudljivije od rada sa tobom je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće. Odgovorila je da će onda pristati samo ako uspem da joj objasnim kvantnu fiziku. Zamislite! Dopisujem se sa ženom zbog koje je karmin izmišljen, i još me tera da učim - opisao je tada Peri.

Međutim, glumac je u to vreme bio jako nesiguran u sebe i nije mogao da podnese pritisak koji je imao jer je u vezi sa jednom od najpoznatijih žena na svetu. Na kraju je ostavio glumicu iz straha da ona ne ostavi njega.

Od tog raskida je prošlo desetak godina, i za sve to vreme javnost nije znala sa kim je u vezi ovaj popularni glumac, da bi se 2006. godine saznalo da je uplovio u romansu sa glumicom Lizi Kaplan, sa kojom je bio do 2012. godine.

Informer

 

- Naš raskid me i danas progoni. Da smo se venčali, sada bismo živeli zajedno, sa dvoje dece. Umesto toga, ja sedim sam u kući kao neka budala od 53 godine - napisao je u knjizi.

2020. godine je objavio veridbu sa menadžerkom u izdavaštvu, Moli Hurvic, ali je već naredne godine došlo da razlaza.

Informer

 

Inače, Metju je u knjizi opisao i "akciju" koju je imao sa Kameron Dijaz, iako nikada nisu bili u vezi. Napisao je da su se "ljubakali u ostavi" i naveo da se nada da se glumica neće ljutiti što je to otkrio.