19.11.2023.

20:51

Foto: EPAIMAGES

Zabava

"Izgubio sam ćerku jedinicu": Oglasio se otac devojke koja je preminula na koncertu Tejlor Svift: "Otišla je od kuće da ostvari svoj san!"

U petak se na koncertu pevačice Tejlor Svift u Brazilu dogodila velika tragedija. Naime, devojka po imenu Ana Benevides preminula je dok je stajala u publici. 

U medijima se prvo navodilo da je devojka preminula za vreme koncerta, ali je pevačica kasnije to demantovala i otkrila da se sve dogodilo pre nego što je ona izašla na binu. 

Za brazilske medije sada se oglasio otac mlade Ane.

Informer

 

- Izgubio sam ćerku jedinicu, srećnu i inteligentnu devojčicu. Trebalo je da diplomira psihologiju idućeg aprila, štedela je novac za to. Nemam reči da izrazim svoju bol. Otišla je od kuće da ostvari svoj san i umrla je - rekao je otac za brazilske novine.

On je zatih rekao da želi da sazna okolnosti pod kojima je njegova ćerka preminula.

- Želim da se utvrdi da li je zaista bilo zabranjeno da se donese voda, je li bilo nemara u pružanju pomoći - rekao je on. 

U medijima je bilo navoda da je Tejlor Svift rekla obezbeđenju da daje vodu publici na ulazu u stadion gde je održan koncert, a pojavio se i snimak koji prikazuje kako pevačica baca flaše sa vodom fanovima. Ona je više puta prekidala nastup i tražila vodu za okupljene obožavaoce.