Autor: Informer/K.Ć.

04.12.2023.

19:38

Foto: profimedia

Zabava

Glumac iz filma "Sam u kući" dobio je svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu i emotivnim govorom rasplakao jednu osobu

Pored porodice koja je došla na svečano otkrivanje zvezde, podršku mu je pružila i glumica Ketrin O'Hara, koja mu je u filmu "Sam u kući" glumila majku.

- Znam da si jako naporno radio. Znam da jesi, ali zbog tebe je gluma izgledala kao najprirodnija stvar na svetu - rekla je O'Hara. 

- Mekoli, čestitam. Zaslužuješ svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih. I hvala ti što si uključio mene, svoju lažnu mamu, koja te ostavila samog kod kuće, ne jednom, nego dva puta, da učestvujem u ovom srećnom događaju. Ponosna sam na tebe - zaključila je glumica O'Hara.

Pored prijatelja i kolega, ceremoniji su prisustvovali i Kalkinova verenica Brenda Song (34) i njihova dva sina: Dakota (2) i sinčić nedavno rođen.

- Želio bih zahvaliti Brendi. Ti si apsolutno sve. Ti si najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Nakon rođenja naša dva dečaka postala si jedna od moje tri najdraže osobe - rekao je Kalkin i rasplakao svoju verenicu.