28.02.2024.

22:41

Foto: Foto: EPA Images

Zabava

Pi Didi dobio petu tužbu za seksualni napad, sada od muškarca: Tvrdi da mu je reper dodirivao anus

Reper Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi našao se pred petom optužbom za seksualni napad, a ovog puta od strane muškarca.

Muzički producent Rodni Džouns, poznatiji kao Lil Rod, tvrdi da je bio žrtva nevoljnog trljanja i seksualnog dodirivanja dok je radio na poslednjem projektu poznatog repera.

Tužba je podneta pred sudom u Njujorku, a Šon Holi, advokat optuženog muzičara, rekao je da su tvrdnje u njoj "čista fikcija".

Informer

 

- Imamo čvrste, neoborive dokaze da su to čiste laži. Odgovorićemo na ove neobične optužbe na sudu i preduzeti sve potrebne korake protiv onih koji ih iznose - rekao je advokat repera.

Kako se navodi, Lil Rod je živeo sa Pi Didijem u periodu od septembra 2022. do novembra 2023. godine. Njegovi advokati trvde da su ga drogirali i da se "seća da se budio nag, uz zbunjenost i vrtoglavicu".

Džouns u tužbi navodi da se Didi "pripremao da ga podeli sa prijateljima i upusti u ozbiljnu nelegalnu aktivnost". U tužbi se pominje i niz fotografija sa žurki u Kombsovoj kući. Sudski spisi pokazuju da su prisutne bile i maloletne devojke i seksualni radnici, kojima je navodno davana droga.

Informer

 

Takođe se u tužbi navodi da je producent bio žrtva "stalnog neželjenog i neovlašćenog pipanja i dodirivanja njegovog anusa" od strane Pi Didija, dok su živeli zajedno.

Među okrivljenima je i Kombsov sin Džastin, šefica njegovog osoblja Kristina Koram, Lusijan Grejndž, direktor Juniverzal mjuzik grupe i Etiopija Habtemarijam, bivša direktorka izdavačke kuće Motaun rekords.

Informer

 

Prema tužbi, Grejndž, Habtemarijam, Motaun rekords, Lav rekords i Univerzal mjuzik grupa „nisu adekvatno pratili, nadgledali i upozoravali" na Kombsova dela, kao i dela njegovog sina i šefice osoblja.

Džouns potražuje odštetu od 30 miliona dolara.

Tagovi: