12.03.2024.

20:31

Foto: Društvene mreže/sutter

Zabava

Nova teorija o Kejt Midlton se širi poput epidemije, tu su i dokazi: U automobilu sa Vilijamom nije ona - sve je laž i fotošop? (VIDEO)

Odsustvo Kejt Midlton iz javnog života nakon operacije abdomena podiglo je nezapamćenu pažnju, a planetom se šire teorije koje teraju strah u kosti.

Nakon što je supruga princa Vilijama na sebe preuzela krivicu za skandalozan fotošop na fotografiji nje i njeno troje dece, svet je još zabrinutiji, a sada se pojavio još jedan "dokaz" da situacija u britanskoj kraljevskoj porodici nije najbolja.

Kako je pre nekoliko dana objavljujena fotografija autobila, na kojoj kroz obrise stakala imamo priliku da vidimo Vilijama i, navodno, Kejt, sa tim u vezi osvanula je nova tvrdnja.

Naime, korisnik društvene mreže Iks podelio je kolaž gorepomenute fotke, i njenih prethodnih pojavljivanja Kejt, te tako osporio navode da se ona zaista nalazila unutar četvrotočkaša.

Podsetimo, princeza od Velsa, Kejt, imala je operaciju dela abdomena krajem decembra i otad, zvanično, nije viđena u javnosti.