Autor: Informer/A.S.

19.03.2024.

12:49

Foto: EPAimages

Zabava

"Kejt Midlton nije na snimku!" Pojavili se neoborivi dokazi da kraljevska porodica ipak nešto krije? (VIDEO)

Princeza Kejt Midlton viđena je juče prvi put u javnosti nakon što je skoro tri meseca bila u medijskoj ilegali. Kejt i njen suprug, princ Vilijam, snimljeni su nakon što su završili kupovinu, dok su bili u ležernom izdanju, sa kesama u rukama. 

Čim je na Instagram profilu TMZ-a objavljen snimak princa i princeze, počele su da se šire teorije da na pomenutom videu nije Kejt, a korisnici društvenih mreža su imali i objašnjenje za svoje sumnje. 

"Nije Kejt"

Na Instagram profilu sada ima oko 3.000 komentara. "To bukvalno nije ona, nadam se da je ona dobro"", "To nije ona", "TMZ, imate vreme da obrišete ovo, to nije Kejt", "Kejt Midlton nije na snimku", i tako u nedogled.

Izdvaja se i teorija da se radi o dvojnici princeze od Velsa. Ali i ovo poređenje: "Sve i da je ovo ona - to nije ista žena kao na slici iz auta!" 

Informer

 
Kilaža i način hodanja

Mnogi su uočili da je Kejt dosta smršala što bi naravno mogla da bude posledica teške operacije abdomena koju je imala u januaru u Londonu.

"Ona je užasno mršava, više nego pre", komentariše se na Instagramu i izdvaja sumnjivač detalj: "Nije Kejt. Nije ista kilaž i način hodanja".

Informer

 
Drugačije lice

Mnogima je zapalo za oko lice Kejt Midlton na novom snimku odnosno slikama: "Pogledajte malo bolje fotografiju i shvatićete da to nije kejt, ona ima potpuno drugačije jagodice i lice...".

Božićna dekoracija

Naredni navodni dokaz iznosi se u ovom komentaru: "Ovo nije bilo skoro, šta će ova božićna dekoracija?", i takvih reakcija ima više.

Informer

 
Zašto nosi kese, a oporavlja se od operacije?

Na mrežama se pokrenula i spekulacija oko toga zašto princeza od Velsa nosi kese u rukama, a nedavno je imala tešku operaciju od koje se još uvek oporavlja. 

Gde je obezbeđenje

"Ma kako da ne! Nema je mesecima i odjednom ove slike, i niko ih ne prepoznaje? Nema obezbeđenja i ničega samo njih dvoje u kupovini, odjednom. Oh, okej", neki ističu da je neobično što su se princeza i princ od Velsa pojavili bez pratnje.

Informer

 

Međutim, ovo nije njihovo prvo pojavljivanje bez obeđenja. Bilo je ranije sličnih dešavanja.

Treba napomenuti i da neki komentarišu da je nelogično to što Kejt radi sve ovo, a i dalje je nema na službenim dužnostima. Princeza od Velsa sluša preporuke lekara kada je reč o oporavku, pisao je Daily mail. Očekuje se da će se vratiti poslu 17. aprila.